Automation

Procesvisualisatie

Het weergeven van een proces, in een technische installatie doen wij efficiënt en op een zodanige wijze dat uitbreidbaarheid eenvoudig is en het onderhoud kosteneffectief. Lees verder... De beeldplaatjes geven het proces maximaal weer. De functionaliteit eromheen is volledig gestandaardiseerd. Hierdoor is een upgrade van de functionaliteit van een bestaande applicatie eenvoudig. U ontkoppelt hiermee de beeldplaatjes van de benodigde voorzieningen ten behoeve van het beheer. De beeldplaatjes zijn objectgeoriënteerd, waarbij de detailinformatie in pop ups wordt weergegeven. Alle beschikbare gegevens van objecten (werktuigen, apparaten, machines, pompen, ketels, kleppen en afsluiters, meetinstrumenten, etc.) worden hierin gegroepeerd. Zoeken naar informatie behoort derhalve tot het verleden. Hoofdbeeldplaatjes bevatten de benodigde informatie om een snelle beoordeling mogelijk te maken. In één oogopslag kan een situatie en/of status worden herkend. Een hoofdscherm hoort immers niet te druk te zijn. Een éénduidige en voorspelbare navigatie methode dient te allen tijde onder te zijn van een goede visualisatiesysteem. Navigeren is een dagelijkse benodigdheid voor een gebruiker en dient derhalve te voldoen aan uiterst gebruikervriendelijke eisen. Zo kan er genavigeerd worden op basis van regel-/besturingskast, processen en menustructuur. Vanzelfsprekend geldt dat een visualisatiesysteem heden ten dage dient te beschikken over een uitgebreide en overzichtelijke trendsysteem, die als de analysetak geldt van het visualisatiesysteem.

Protocolconversie

Tru Automation is sinds jaar en dag gespecialiseerd in het omzetten van protocollen. Wij beschikken over een groot aantal (>100) protocollen die we om kunnen zetten naar andere. Een protocol conversie kunnen we ook combineren met een logfunctie. Hiernaast kunnen we ook hardware I/O oppikken en deze voor u op een veldbus (serieel en ethernet) projecteren. Andersom is ook mogelijk: Middels een veldbus kunnen wij uw aansturing doorzetten naar hardware I/O. Met welk protocol dit gebeurt, kunt u uiteraard zelf bepalen. Voor protocolconversie gebruikt Tru Automation een Protocol Converter (in de besturingskast ingebouwd). Hierbij komen geen computers aan te pas. Dit levert een betere autonomie op.  

Logging en Registratie

Heeft u I/O die u gelogd wilt hebben, dan kunnen wij dit voor u verzorgen. Of de I/O hardwarematig dan wel communicatief van aard is, is niet relevant. Uiteraard kunt u hiervan ook een combinatie hebben. De loggingen kunt u dan middels FTP ophalen en/of laten wegschrijven. Met web kunt u de loggingen ook downloaden. Het bestandsformaat van de logging is altijd in Microsoft Excel leesbaar. Indien u beschikt over een eigen bestandsformaat, dan kunnen we dit voor u implementeren. Tru Automation gebruikt geen computers om deze loggingen voor u te verrichten. Voor de loggingen wordt een Collector (wordt in de besturingskast gebouwd) gebruikt. Dit komt de betrouwbaarheid en bedrijfszekerheid ten goede.
Welkom bij TA Over Service Orientation Projectmanagement,Consultancy & Advice Automation Bronnenregistratie Registratie OperatieKamers Contact
© Copyright 2014 Tru Automation. Alle rechten voorbehouden.
Tru Automation heeft een lange staat van dienst in de automatisering. Of het nu procesvisualisatie betreft, converteren van protocollen of het snel registreren van grote hoeveelheden signalen betreft of anderszins, u kunt erop vertrouwen dat Tru Automation uw doelen efficient, kordaat en naar wens zal realiseren. Wij kunnen u de volgende Projectmanagement, Consultancy & Advice –diensten aanbieden:
Automation